welkom

Table d'amis is ondergebracht in een oude herberg van 1892 aan de rand van de stad. De kaart biedt een tiental gerechten aan die van dag tot dag variëren, gebaseerd op de mooiste producten van onze vissers en boeren. Wij streven naar een authentieke, pure keuken die danst tussen onze culinaire roots, herinneringen en verbeeldingskracht.

 

Beleef uw moment bij ons,

Sofie en Matthieu.


__

 

Michelin 1 *

 

Gault Millau 17/20

nieuws

Onze beste wensen vanwege het voltallige team van table d'amis: Een gezond, gelukkig en culinair jaar gewenst, drie termen die naar onze inzichten goed gecombineerd kunnen worden.

Reserveren kan nog steeds op ons vertrouwde adres Walle 184 tot en met zaterdag 14 februari.

Verleid uw partner in stijl tijdens Valentijn op vrijdag 13 en zaterdag 14 februari, zowel voor lunch als diner met een menu van zes gangen à € 120,00.

Met een nostalgische knipoog sluiten wij table d'amis op Walle af op zondagmiddag 15 februari. Er zijn nog een paar tafeltjes beschikbaar voor wie wil genieten van ons vier gangen openingsmenu van 5 jaar geleden, à € 100,00 all-in.

Ondertussen zijn wij aan het timmeren in de Oude Dekenij in hartje Kortrijk.We gaan op de nieuwe locatie met dezelfde spirit te werk, maar het restaurant zal er volledig anders gaan uitzien; we willen jullie dan ook verrassen! Reserveren in ons nieuw restaurant kan nu al via de module op onze website (reserveer online). 

table d'amis - walle 184 - 8500 kortrijk - t +32(0)56 32 82 70 - info@tabledamis.be - website by themindseye