Table d'Amis
Table d'Amis
Table d'Amis

Table d’Amis koppelt gastronomie aan een intieme en ongedwongen sfeer. Het restaurant telt 26 zitplaatsen en een private dining gedeelte.

De focus wordt gelegd op één menu dat wordt samengesteld met de beste producten uit onze regio: langzaam geteelde biogroenten voor smaak, duurzaam gevangen vis uit onze Noordzee en vlees dat met respect voor dier en omgeving gekweekt is.  

Wij koken om de ware, natuurlijke identiteit van deze producten naar voor te brengen op een uitgepuurde manier en met een artistieke knipoog. 

Wij kunnen het menu aanpassen naar uw wensen: zowel een pescotarische als een vegetarische versie zijn mogelijk. Voor een vegan versie kunnen wij helaas niet zorgen.

LUNCH op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

DINER van dinsdag tot en met zaterdag

Wij ontvangen groepen op sluitingsmomenten  vanaf 10 personen. Mail vrijblijvend naar delicieus@tabledamis.be

MICHELIN 2023

"Het is in de schaduw van de Sint-Maartenskerk dat Matthieu Beudaert zijn gastronomische roots opnieuw opzoekt. Het pure interieur, een combinatie van modern design en minimalistische luxe, tonen de goede smaak aan van deze chef. Zijn liefde voor kunst inspireert hem. Net als een kunstenaar doorliep hij verschillende fases om uiteindelijk terug te keren naar zijn keuken. Een keuken die een ode is aan topproducten als groenten uit de regio en noordzeevis.
De kalfszwezeriken die op tabaksbladeren worden gerookt, zijn een all time favourite bij Table d’Amis. Met de geroomde saus van espresso en vermout die de chef erbij serveert, toont hij zijn klassieke kennis aan. Matthieu Beudaert betuigt zijn liefde voor het product door er slimme garnituren en juiste kruidingen aan toe te voegen. Spitskool à la crème, aromatisch en crunchy, en een subtiel pittige saus van witloof met ronde toetsen van koffie passen bijvoorbeeld perfect bij rosé gebraden rugstuk van pata negra varken.
Het ‘oeuvre’ van Mathieu Beudaert wordt gebundeld in een enkel menu, eventueel aan te vullen met enkele signatuurgerechten. Ideaal om te delen met een tafel vol vrienden."