Als chef en artist in residence van het KMSKA beweegt Matthieu Beudaert op het kruispunt van gastronomie en kunst. Zijn culinaire creaties zijn meer dan gerechten: het zijn multidisciplinaire, multisensoriële ervaringen die naadloos aansluiten bij het artistieke programma van musea en galerijen.
Met een verleden van meer dan vijf jaar het galadiner in Museum Dhondt-Dhaenens, en unieke samenwerkingen met kunstenaars zoals Kris Martin, DD Trans, Clara Spilliaert en Oh de Laval, worden kunst en gastronomie één geheel.
Goedele Bartholomeusen, directeur Museum Dhondt Dhaenens: Matthieu Beudaert kookt met een artistieke visie die even scherp als trefzeker is. Conceptueel, radicaal vanuit het product, en altijd in perfecte balans. Hij weet zijn ideeën te vertalen naar het publiek met een helderheid die verrast en raakt.
Anthony Duffeleer, kunstenaar architect: Tijdens de preview van de expo DEADLINE werd duidelijk dat Matthieu Beudaert veel verder gaat dan culinair vakmanschap alleen. Matthieu vertaalde de expo naar het bord, proeven werd een verlengstuk van kijken. Hij creëerde een straffe culinaire dialoog met het werk. Het team was subtiel en dienend aanwezig, maar o zo efficiënt, een vlekkeloze bijdrage aan de totaalervaring. Top.
Elk project is maatwerk, afgestemd op de ruimte, de kunstenaar en het publiek.
Dankzij de jarenlange samenwerking met Diner Privé tillen we uw evenement naar een hoger niveau. We verzorgen het volledige culinaire luik van uw artistieke programma tot in de puntjes — van scenografie en beleving tot uitvoering en service.
Naast grootschalige museale diners verzorgen we ook klassieke chef-aan-huis catering voor kleinere, verfijnde bijeenkomsten. Altijd persoonlijk, uitgepuurd en met respect voor het moment. Vanaf 8 personen.
Meer info? Stuur ons geheel vrijblijvend een mail op delicieus@tabledamis.be